tiistai 3. helmikuuta 2009

Sensuroitu "ajatusrikollinen" illmanismin ja thorismin Tsuhnalassa Seppo Lehto:

Sensuroitu "ajatusrikollinen" illmanismin ja thorismin Tsuhnalassa Seppo Lehto:

26. lokakuuta 2008

Tänään 26.10.2008 näemmekö kiisikö sana Seppo Lehdon 637 ehdokkuuden puolesta tarpeeksi vai onnistuiko Aamulehden Matti Apunen ja Jorma Pokkinen?

Tänään 26.10.2008 näemmekö kiisikö sana Seppo Lehdon 637 ehdokkuuden puolesta tarpeeksi vai onnistuiko Tampereen poliisi Anssi Köykän, Uuden Suomen, Aamulehden Matti Apunen ja Jorma Pokkinen yhteistyössä muiden vastaavien kanssa vaalima vaalirauhan häirintä ja vaaliehdokkaaseen kohdistunut boikotointi, sekä jopa rikolliset toimet mm. vapauden riistona, julisteiden tuhoamisena jne?

Vaalitulos julki ennen keskiyötä: 147 kohtuullinen äänisaldo ottaen huomioon, ettei kyseessä ollut vapaat länsimaiset vaalit vaan Valko-Venäjän, Ryssälän ja Pohjois-Korean tapainen vaalifarssi, missä puuttui vain maahanmuuttokriittisen oppositioehdokas Seppo Lehdon pamputtaminen ja pään löytyminen roskakorista.20. syyskuuta 2008

Hei ammattikiihottujat: Olenko ajatusrikollinen jos ja kun julkaisen oheisen tiedustelun julkisesti vastausta kysyen teiltä rakkaat lukijat?


Hei ammattikiihottujat:) poliisi-, syytäjä-, valtiosyyttäjä- ja valtakunnansyyttäjävirastoissa sekä muissa demla lakimiespiireissä

Olenko ajatusrikollinen jos ja kun julkaisen oheisen tiedustelun julkisesti vastausta kysyen teiltä rakkaat lukijat?


Poliittisesti ja oikeudellisesti: Miten tämä alla vaatimus edukseen eroaa allah akkubar huutajien tappouhkailuista, rakennusten ja autojen tuleen laittamisesta?

No sehän kertoo että olisi aika tehdä jotakin suojaksemme - eikö totta?

"Vainovalkeat eli koraanit tuleen suomalaisen kansamme ja perusoikeuksiemme säilyttämisen puolesta: Let`s put qurans to flames!"